Aan de IJssel

aan de ijssel

Aan de IJssel

Aan de IJssel


Zoekt u de rust van het platteland maar wilt u toch dichtbij Zwolle overnachten, Dan bent u bij: Bed & Breakfast 'Aan de IJssel' aan het juiste adres! Wij, een gezin met 3 opgroeiende kinderen, een hond en kippen die dagelijks voor verse eieren zorgen, heten u graag welkom in onze ruime Bed & Breakfast 'Aan de IJssel'.      

Als echte Zwollenaren zijn wij trots op onze stad en willen u graag wegwijs maken en u de mooie plekjes in en rond de stad wijzen.

Onze Bed en Breakfast 'Aan de IJssel' is ruim van opzet en prachtig gelegen in het buurtschap Spoolde, aan de IJssel. Achter de woning staat een mooie oude boerenschuur, prima geschikt om uw fiets of motor droog en veilig te stallen. Door de ligging aan de IJssel is het ook een prima plek voor vissers, wandelaars en fietsers. In de grote achtertuin is het zomers heerlijk vertoeven. Voor jonge kinderen zijn er speeltoestellen zoals een trampoline en een voetbalveldje. In de tuin is plek genoeg om lekker te zonnebaden op het gras of om juist even helemaal bij te komen in de schaduw van fruitbomen.Categorieen - B&b
Adresgegevens
Nilantsweg 53
8041 AP Kampen

Openingstijden

Bezoek de website
Bezoek de Facebook-pagina
Bezoek de LinkedIn-pagina