VERO MODA

VERO MODA_feature

VERO MODA

VERO MODA


VERO MODA is ontstaan in een klein plaatsje in het midden van het vasteland van Denenmarken. Onze oprichter, Troels Holch Povlsen, zag de naam 'VERO MODA' op een T-shirt en besloot dat dit een goede naam voor een damesmerk zou zijn. Zo eenvoudig was het, en het ontstaan van VERO MODA was een feit. 

Wij waren een van de eerste merken die ons assortiment lanceerden binnen wat later de BESTSELLER-familie zou worden. Vandaag de dag maken we deel uit van een wereldwijd en succesvol familiebedrijf met winkels en werknemers over de hele wereld en houden wij ons met veel ambitie, zelfvertrouwen en stijl staande in een steeds veranderende modewereld. 

Eenvoud is altijd een belangrijk kenmerk van ons merk geweest en we hebben het altijd aangedurft vanuit ons gevoel te handelen. Maar we zijn ook een professioneel en fast fashion modemerk met jaren ervaring en worden gedreven door onze passie en kennis. VERO MODA is al sinds 1987 een merk dat niet meer weg te denken is als het gaat om jonge vrouwen die opzoek zijn naar nieuwe trends, betaalbare mode en modieuze must have items. Onze sterke kant is fast fashion en een uitbundige en toegankelijke benadering van mode is ons handelsmerk. Categorieen - Mode - Lifestyle
Adresgegevens
Oudestraat 26
8261 CP Kampen

Openingstijden
Maandag:
09:00 - 17:00
Dinsdag:
09:00 - 17:00
Woensdag:
09:00 - 17:00
Donderdag:
09:00 - 17:00
Vrijdag:
09:00 - 14:00

Bezoek de website
Bezoek de Facebook-pagina
Bezoek de LinkedIn-pagina