Best Brands & Second Hand

best brands and second hands

Best Brands & Second Hand

Best Brands & Second Hand


Mijn naam is Jennifer Koopmans en op 3 maart 2016 heb ik mijn droom waargemaakt. Ik heb mijn eigen boetiek geopend!

Omdat ik in mijn vrije tijd altijd op zoek was en ben naar aparte, exclusieve kleding, sieraden, tassen en schoenen, leek het me geweldig om hiervan mijn vak te maken.

Van oorsprong ben ik verpleegkundige en heb ik o.a. op de Spoedeisende Hulp gewerkt en ben ik directeur geweest van mijn eigen thuiszorgorganisatie. Dit is dus iets heel anders, maar....minstens net zo leuk! Wie wil dat nou niet....van je hobby je werk maken! Echt geweldig! Ik ga iedere dag ( op de zondag en maandag na) met veel plezier naar mijn mooie boetiek aan de Oudestraat 2 in Kampen.

Waarom Kampen? Omdat ik daar opgegroeid ben en er stiekem best graag weer zou willen wonen. Ik woon nu met plezier in Zwolle, maar krijg mijn partner niet zover dat hij uit Zwolle vertrekt. Daarom maar een tussenweg gekozen en zo ben ik toch nog 5 x per week in deze mooie stad te vinden. Gezellig, authentiek, een sfeervolle binnenstad en mijn familie is hier ook nog eens woonachtig. 


De boetiek beschikt over zowel nieuwe als zo goed als nieuwe items. Dit, omdat er dan voor iedereen wel iets te vinden is wat binnen zijn of haar budget past. De merken waar ik echt helemaal warm voor loop zijn: Elisa Cavaletti, Oilily, Annette Gortz, Alpha Studio, Indies, Jan Jansen schoenen

Ook sieraden en tassen zijn volop aanwezig. Altijd apart en beslist geen massa!

Ik zou zeggen....kom gezellig langs en laat je verrassen! Tot ziens in de boetiek!

Groet, Jennifer Categorieen - Mode - Lifestyle
Adresgegevens
Oudestraat 2
8261 CP Kampen

Openingstijden
Woensdag:
13:00 - 17:00
Donderdag:
13:00 - 17:00
Vrijdag:
11:00 - 17:00
Zaterdag:
11:00 - 17:00

Bezoek de website
Bezoek de Facebook-pagina
Bezoek de LinkedIn-pagina